Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

Allskies Aerial Support

Contactinfo
Contact: Gregory Van Leuven
Mobiel: 00 32 (0)486 71 11 77
Telefoon: 00 31 651 44 87 95
Adres:
Moerschanstraat 27, Hulst, Nederland 4561ZR
Omschrijving:

Allskies Aerial Support richt zich op inspecties en visuele ondersteuning door het gebruik van Unmanned Aerial Verhicles (drones). De moderne technologie achter UAV slaat het toe om inspecties op hoog en moeilijk
bereiken plaatsen uit te voeren. Deze manier van werken laat de veiligheid en efficiëntie exponentieel toenemen. Daarbij kunnen de werkzaamheden binnen uw bedrijf vaak gewoon doorgaan.
Het bedrijf is opgericht door Gregory Van Leuven, werkzaam in de olie- en gasindustrie. Door ervaring en kennis in deze branche, onderscheidt Allskies Aerial Support zich in haar segment.
De inzetbaarheid van UAV's gaat veel verder dan onze eigen kennis. om kwaliteit van onze service voorop te stellen, werken wij, afhankelijk van het project, enkel met gespecialiseerde mensen in hun vakgebied.
Al onze piloten zijn minimaal in bezit van een BNUC-S certificaat, om een UAV verantwoord en veilig te bedienen. Voor offshore en industrie kunnen wij een piloot voorzien die in bezit is van alle certificaten om
zelfs aan de strengste veiligheidseisen te voldoen.
Allskies Aerial Support bezit meerdere UAV's, dit maakt dat een afspraak niet zal worden afgelast door een technisch probleem.

Categorieën:      
Community:            

Pin It on Pinterest