Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

Tectum Group

Contactinfo
Contact: Thierry Monbailieu
Adres:
Troisdorflaan 6, Genk, België 3600
Website:
Omschrijving:

Tectum Group realiseert jaarlijks meer dan 1.000.000 m² waterdichting op alle soorten daken en de bedrijvengroep is in volle expansie. Vandaag beschikt Tectum Group over een netwerk van 11 bedrijven met in totaal 18 vestigingen.

7 bedrijven, in totaal 11 vestigingen, staan in voor de uitvoerende activiteiten verspreid over geheel Europa. Tevens beschikt Tectum Group over 3 distributiebedrijven die opereren vanuit 7 vestigingen voor de gehele Benelux, met een logistiek distributiecentrum en hoofdzetel te Genk.

Vandaag kijkt Tectum Group ook actief uit naar opportuniteiten op het Afrikaanse continent. Zo werd recent de expansie verdergezet met de oprichting van joint ventures met bedrijven in Nigeria en Marokko.

Tectum Group stelt momenteel meer dan 340 personen te werk, een team dat zich dagelijks inzet om de service te garanderen en de waarden van Tectum Group uit te dragen.

Categorieën:   
Community:      

Pin It on Pinterest