EUKA, voor en door (drone-)ondernemers

De stuurgroep van de Vlaamse dronecluster EUKA bestaat uit de voorzitter, een groep representatieve bedrijven, de Captains of the Drone Industry, het clusterteam en een aantal waarnemers vanuit federaties, kennisinstellingen en de Vlaamse overheid.

De taak van deze stuurgroep is enerzijds het aansturen van de werking en de planning van EUKA, waarbij er voldoende aandacht wordt besteed aan de opvolging van het project en de vastgelegde KPI’s. Anderzijds geeft deze groep inhoudelijk advies en bewaken zij dat er tegemoet wordt gekomen aan de noden van de clusterleden en de drone industrie in Vlaanderen.

Voorzitter

Tom Willemen

Willemen Groep

“Willemen Groep bouwt permanent aan de toekomst. Daarom neem ik een trekkersrol op binnen de dronecluster EUKA; dat past helemaal binnen de visie van ons bedrijf. Ik wil drone-bedrijven en de eindgebruikers van deze nieuwe technologie helpen om voortdurend al het bestaande in vraag te stellen op basis van veranderende noden van de markt.

We moeten de ambitie hebben hen samen te brengen, samen te laten werken, ervaringen te laten delen en te laten streven naar een voortdurend verbeteringsproces. EUKA is daarvoor het ideale platform, dat alleen maar kan slagen als alle stakeholders, waaronder ikzelf, hun rol vol enthousiasme opnemen.

De wereld van drone-toepassingen is slechts begrensd door onze verbeelding. En dat betekent niets dan goed voor deze sector!”

Bekijk hier hoe Willemen Groep innoveert met drones.

Laat je inspireren door meer filmpjes zoals deze op het Vimeo-kanaal van EUKA.

Captains of the Drone Industry

Peter Cosyn

Gatewing – a Delair-Tech company

Peter Dedrij

DronePort

Rob De Roo

Vives

Koen Meuleman

VITO

Lieve Van Gijsel

Aetos Drones

Jürgen Verstaen

UniFly

Partners

Lode Peeters

Tobania

Tom Hoogmartens

Hoogmartens Wegenbouw

Erik Lamoral

H.Essers

Alexander Laquiere

Willemen Groep

Erwin Nouwen

Cegeka

Yves Van Lent

Spicy Motion

Danny Vandormael

SERIS Security

Frank Vanwelkenhuyzen

DroneMatrix

Pin It on Pinterest