Vind hier publieke aanbestedingen!

Bekijk hier de beschikbare publieke aanbestedingen.

Aanbestedingen

TED E-tendering is het platform voor openbare aanbestedingen in opdracht van de Europese instellingen. Jaarlijks worden er 520.000 aanbestedingen uitgeschreven, goed voor zo’n 420 miljard euro.

Lightweight RPAS to support operations from vessels
Deadline: 25/07/2018
Het Europese Agentschap voor Maritime Veiligheid zoekt lichtgewicht RPAS services om het agentschap haar operaties vanaf schepen te ondersteunen. De drones moeten een aerial overview geven van het operatiegebied rond een schip, in het kader van watervervuiling, veiligheid en maritieme controle. Het contract heeft een waarde van ongeveer 2.9 miljoen exclusief BTW.

Aanbestedingen

ESA is het Europese ruimte-agentschap. Met een jaarlijks budget van 5,25 miljard Euro, tweeduizend werknemers, en een hoofdkwartier in Parijs, is het agentschap het Europese equivalent van NASA. De organisatie richt zich op de implementatie van een lange-termijn ruimtestrategie. ESA heeft verschillende programma’s om bedrijven te stimuleren om gebruik te maken van haar ruimte-gerelateerde technologie en kennis.

Unmanned Maritime Systems (UMS)
Deze aanbesteding nodigt bedrijven uit om satellietcommunicatie te integreren in hun UMS. Momenteel gebeuren vooral command & control functionaliteiten via satelliet. Toch zijn er veel meer mogelijkheden voor real-time missie data te verzenden met deze technologie. Het project richt zich op satelliet navigatie, communicatie, en observatie van de aarde.

Schrijf je in op de EUKA-nieuwsbrief!

Lees zeker ons privacybeleid na om te weten wat we met jouw gegevens doen via https://euka.org/privacy-policy/

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest