Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

Abiware

Contactinfo
Contact: Pol Van Cleemput
Mobiel: 00 32 (0)478 502 220
Telefoon: 00 32 (0)14 56 37 50
Adres:
Moestoemaatheide 14/O, Westerlo, België 2260
Website:
E-mail: pvc@abiware.be
Omschrijving:

AbiWare, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in verticale software oplossingen voor hulpverleningdiensten, in het bijzonder voor brandweer, politie en ambulancediensten. Wij maken gebruik van de meest recente informatietechnologie op het gebied van grafische interfaces, internet en relationele databanken. Onze nadruk ligt op het aanbod van gebruiksvriendelijke software die meegroeit met de toekomstige behoeften en technologieën, en het leveren van aangepaste services die de klant met tevredenheid begeleiden. We hebben veel belangstelling voor nieuwe technologieën zoals het gebruik van Drones die ingezet kunnen worden bij diverse hulpverleningdiensten en waarvan de informatie rechtstreeks gekoppeld kan worden met onze software.

Categorieën:         
Community:      

Pin It on Pinterest