Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

Argus Vision

Contactinfo
Contact: Jonas Van de Winkel
Mobiel: 00 32 (0)498 12 43 26
Adres:
St-Catharinastraat 46, Tongeren, België 3700
Website:
Omschrijving:

De separatie tussen het scannen met UAV's enerzijds en het online-inspectieplatform anderzijds maakt Argus Vision uniek op de markt:

Scheiding tussen waarneming en inspectie:
o De veiligheid van de inspecteur: rope-acces of kraantechnieken zijn niet meer nodig; de inspecteur kan zijn werk van op kantoor uitvoeren.
o De waarneming wordt niet langer beïnvloed door de inspecteur: tijdens iedere scan wordt de volledige situatie vastgelegd en vervolgens opgeslagen naar een database.
o Een second opinion kan via enkele muisklikken.

De inspectie wordt versterkt door een 4 dimensie, de tijd. Hierdoor krijgt men een veel beter inzicht in schade-progressie waardoor onderhoud efficiënter kan worden ingepland.
Argus Vision heeft twee jaar ervaring in het uitvoeren van UAV-operaties en wil meebouwen aan een duurzame UAV-sector. Het initiatief van Drone-log is een belangrijke schakel tussen de federaal bevoegde diensten (DGLV) en de UAVservice-bedrijven.

Categorieën:         
Community:                           

Pin It on Pinterest