Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

BTST Drone Partner

Contactinfo
Contact: Kurt Vanvelk
Mobiel: 00 32 (0)475 31 77 01
Adres:
Rijthof 5, Heusden-Zolder, België 3550
Website:
Omschrijving:

Gegroeid vanuit de bouw- en veiligheidspreventiesector, is DRONE-PARTNER een uitbreiding van de activiteiten van ENERGY-PARTNER.be. Uw vraag is onze zorg ! Op een veilige, flexibele en efficiënte manier willen we RPAS/UAV inzetten voor het inspecteren van hoge/grote gebouwen en infrastructuur (windmolens, hoogspanningsmasten, installaties, bruggen, zonnepanelen velden, ...). Maar ook voor de virtuele inplanting van grote (nieuwe) bouw- en infrastructuur werken en voor een snel visueel overzicht van grote bouwwerven kan DRONE-PARTNER u helpen. Met de ervaringen uit de brandweer- en bewakingssector en ook met speur - en reddingshonden-teams, bieden we onze service aan voor hulpdiensten (politie, brandweer, ...) voor Search & Rescue (SAR) operaties en event control. ALLES wordt uitgevoerd met TOP materieel en professionele- en gecertificeerde RPAS piloten. Voor elke opdracht is VEILIGHEID de eerste prioriteit, KWALITEIT is dan weer ons handelsmerk.

Categorieën:               

Pin It on Pinterest