Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

I-Line

Contactinfo
Contact: Jonathan Kauffmann
Mobiel: 00 32 (0)472 965 08
Adres:
Centrum Zuid 1111, Houthalen-Helchteren, België 3530
Website:
Omschrijving:

Een boodschap helder aan de man brengen. Dat is wat I-Line doet. Jij hebt de inhoud, wij halen hem eruit. Een mooi verhaal is geboren. En wat daarna? Dan helpen wij u om het verhaal dat we samen geschreven hebben op de beste manier door te vertellen. Aan uw klanten, aan uw medewerkers, aan iedereen die het waard is om uw verhaal te horen. De aanpak van I-Line is efficiënt en budgetvriendelijk. We maken gebruik van duidelijke en overtuigende communicatievormen. Allemaal in functie van uw sterk verhaal. En dat verhaal moet aanzetten tot handelen zodat uw bedrijf er baat bij heeft. Zo werken we aan de versteviging van uw brand en de geloofwaardigheid van uw imago. En wat moet dat dan opleveren? de verhoging van uw omzet de uitbouw van vitale partnerships en netwerken de versterking van uw marktpositie de versteviging van de relatie met uw stakeholders de creatie van draagvlak via perceptie- en reputatiemanagement. Wij werken graag samen met grote en kleine, publieke en private organisaties die zich inzetten voor een betere toekomst. Als uw bedrijf graag in de frontlijn van de innovatie wil meespelen, kunnen we een goed team vormen. Waarom drones? I-Line speelt mee in de frontlijn van innovatie. Daarom maken wij gebruik van drones in de visualisatie van uw bedrijf en activiteiten. Dit kan via video, fotografie, mapping en 3D-rendering geïntegreerd in een all-in-one opdracht of als standalone project.

Categorieën:      
Community:                     

Schrijf je in op de EUKA-nieuwsbrief!

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest