Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

Topcon Sokkia

Contactinfo
Contact: Luc Le Maire
Mobiel: 00 32 (0)477 28 49 08
Adres:
Z3 - Doornveld 141, Zellik, België 1731
Website:
Omschrijving:

Topcon ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed assortiment hoog technologische producten voor de bouw, infra en landmeetkunde. Met meer dan 80 jaar ervaring in de ontwikkeling, de productie en de distributie van meetinstrumenten en meetsystemen is Topcon uitstekend in staat om aan al uw meetwensen te voldoen en deze professioneel te ondersteunen. Sinds de oprichting in 1932 heeft de Topcon groep zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler op het gebied van plaats-bepalingssystemen met meer dan 4.000 medewerkers. Het hoofdkantoor voor België is gevestigd in Zellik.

Categorieën:                        
Community:                           

Pin It on Pinterest