Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

Vision++ nv

Contactinfo
Contact: Rik Fransens
Mobiel: +32 498 145 650
Adres:
Technologielaan 9, Heverlee, België 3001
Omschrijving:

Vision++ is een Belgisch high-techbedrijf, gespecialiseerd in het oplossen van uitdagende computer Vision en beelverwerkingsproblemen.

Vision++ biedt diensten en oplossingen op diverse gebieden van machine Vision, inclusief hyperspectrale beeldvorming, patroonherkenning, visuele inspectie, fotogrammetrie en 3D beeldvorming.
Het bedrijf werd opgericht in 2007 als een spin-off van de Vision groep van de KUL.  Vandaag bestaat het Vision++ team uit een groep hoogwaardige Vision-ingenieurs met diverse achtergronden en specialisaties, die zelfs de meeste veeleisende Vision applicatie kunnen aanpakken

In de loop der jaren heeft Vision++ zich bezig gehouden met een groot aantal onderzoeksgerichte projecten en industriële automatiseringsprojecten.  Er zijn zowel bekende internationale spelers als hightech-niche-spelers.  Wat de taak ook is, onze missie is om uw ideeën te versterken en u te helpen bij het ontwerpen van innovatieve, best-in-class Vision oplossingen!

Categorieën:            

Schrijf je in op de EUKA-nieuwsbrief!

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest