Team

EUKA werkt met een team dat zich focust op de vier deelaspecten van de organisatie: netwerken, innoveren, wetgeving en internationaliseren.

Netwerk

Ons team brengt bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen die actief zijn in de drone-industrie, en dat zowel online als offline, via evenementen, seminaries en lerende netwerken.

Innovatie

Het team begeleidt haar leden uit de verschillende communities in hun zoektocht naar innovatieve ideeën en ondersteunt hen in de uitwerking van marktklare projecten.

Wetgeving

Het team van EUKA informeert haar leden over de Europese regelgeving rond toepassingen met drones en geeft beleidsadviesen aan overheden op basis van input uit de bedrijfswereld.

Internationaal

Via buitenlandse missies en stands op internationale beurzen ondersteunt het team van EUKA de Vlaamse drone-industrie te groeien in internationale markten.

Teamleden

Mark Vanlook

Drone Cluster Manager

[email protected]
+32 495 58 71 65

Seppe Oyen

Community Manager

[email protected]
+32 494 42 04 27

Sandy Dingemans

Management Assistant

[email protected]
+32 11 46 00 63

Christophe Bruynseraede

Business Development Manager

[email protected]

“Ik streef ernaar de fascinerende technologie die Flanders Make ontwikkelt voor autonome drones breder bekend te maken en te laten oppikken door onze Vlaamse bedrijven.”

Kurt Geebelen

Senior Research Engineer

[email protected]

“Al 10 jaar richt mijn onderzoek zich op alle soorten autonome mobiele systemen, met een focus op detectie en controle.”

Jia Wan

Research Engineer

[email protected]

“De passie voor luchtvaart drijft mij al sinds kind om ​​luchtvaartingenieur te worden. Ik specialiseer me in UAV’s omdat het een van de meest innovatieve, veelbelovende en ondertussen uitdagende domeinen is van de moderne luchtvaartindustrie.”

Pin It on Pinterest