Zoek een drone-partner

Op deze pagina kan je onze volledige leden- en pilotenbestand doorzoeken naar de juiste drone-partner. Je kan zoeken op drone expertise, per thema uit de drone community of gewoon op soort van organisatie (bedrijf, kennisinstelling, ledenorganisatie, overheid of piloot).

Alle piloten kunnen zich ook GRATIS registeren op deze site, onafhankelijk van lidmaatschap. Piloten die gelinkt zijn aan een lid worden automatisch geregistreerd.

Fly4Me

Contactinfo
Contact: Hugues Fourneau (Beerse) & Dimitri Crombecq (Wilrijk)
Mobiel: 00 32 (0)474 772 002 & 00 32 (0)476 841 038
Adres:
Boudewijnstraat 48, Beerse, België 2340
Sterrenlaan 51, Wilrijk, België 2610
Omschrijving:

Fly4Me is een jong bedrijf dat zich specialiseert in visuele- en thermische inspecties van infrastructuur en (industriele-) installaties.
Naast deze activiteiten zijn we eveneens een geschikte partner voor 3D terrainmapping, volumeberekening, werfopvolging en vorderingsstaten voor bouwprojecten, inventarisaties, SAR opdrachten ism. brandweer en politie, luchtfotografie en -cinematografie, etc …

Fly4Me heeft 2 piloten in dienst die beiden gecertificeerd zijn bij de DGLV (Directoraat Generaal Luchtvaart).

Onze gehomologeerde drones zijn professionele RPAV toestellen die bestand zijn tegen de meeste weersomstandigheden. Ze zijn uitgerust met GPS-waypoint technologie, HD camera, infraroodcamera en failsafe mechanisme.
De 42MP full frame camera maakt het mogelijk om elk detail in beeld te brengen en zo elk defect te rapporteren.
Onze toestellen maken tevens gebruik van een live HD video-link die het mogelijk maakt de haarscherpe beelden tijdens de vlucht te bekijken op het grondstation.

Categorieën:   
Community:                                    

Pin It on Pinterest